| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Smiley's People (1982) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
mahoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6275 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Smiley's People (1982)Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2015 u 00:37 |
|
Smiley's People (1982) Produkcija: BBC Žanr: Drama Režija: Simon Langton Scenario: John le Carré po istoimenom romanu Zemlja: UK Jezik: Engleski Uloge: Alec Guinness ... George Smiley BBC-ijeva drama iz 6 epizoda nam donosi uvid u svet ucena, izdaja, paranoje, laži i teskoba moralnih dilema obaveštajnih službi iz vremena hladnog rata. Urađena je po istoimenim romanu Džona Le Karea i prati doskora penzionisanog službenika obaveštajne službe koji je pozvan da pomogne u razotkrivanju mreže i namera protivnika sa druge strane gvozdene zavese. Smajli, suočen sa promenama političke prirode u svojoj organizaciji ipak uspeva da prepozna igru protivnika i da ga na osnovu njegovih grešaka na kraju čak primora da izda svoje i prebegne.
Serija je 1983 god. osvojila nagradu BAFTA u četri kategorije. Prevod najavila: MaxPoe Ažurirao Kneginja - 25.Travanj/Apr.2015 u 00:45 |
|
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Lipanj/Jun.2016 u 18:22 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |