| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Anime Nere Aka Black Souls (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Anime Nere Aka Black Souls (2014)Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2015 u 15:52 |
![]() ![]() Tamo, iz divljih predela Kalabrije, moraju da konačno reše neka suštinska pitanja, vezana za kriminalnu prošlost svoje porodice... Na svom putu iskupljenja, susrešće se s podzemljem modernog Milana, ogrezlog u trgovini robljem i korupciji, tokom kojeg će morati da se izbore sa narko-dilerima, teroristima, Arapima, biznismenima, političarima. Ažurirao Gajtana - 05.Travanj/Apr.2015 u 15:52 |
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Gale
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 12.Ožujak/Mar.2014 Lokacija: Japan Status: Offline Points: 980 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2015 u 16:59 |
|
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
|
|
![]() |
|
TheRival
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2016 u 02:00 |
|
Samo bih htio napomenuti da kada se ode na titlu od Black Jesus serije na gumb "Tema na forumu"
baci na ovo. ![]() |
|
|
Trenutno nisam u mogućnosti raditi prijevode zbog posla. Hvala na razumijevanju.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2024 u 01:35 |
|
Nešto atipičniji gangsteraj, kreće se kroz zapravo različite podteme, od sukoba generacija, standardno krvavu istoriju, običaje i navike Kalabrije, tek je nešto zatvoreniji, da ne kažem intimniji, bez pompeznosti krvavih uličnih obračuna italijanskih gangstera, ovde je ton meni pre svega melanholičan, nestajanje porodice zbog svih iznad navedenih pravila i okolnosti sredine tog mračnog sveta. Sporogoreći, sveden i bojama, tonom, kreće se nezadrživo ka potresnošću čitave te tamošnje krvne tradicije.
Nije za svakoga, zapravo i ne znam da li mi se dopao, jedan je od onih filmova koje vidim kao dobre ali ne uživam u njima. Najčešće je to tako zbog likova, nema veze da li su "ružni, prljavi, zli", meni glupavih vodilja, ukoliko mi se ipak dopadaju na neki svoj način, ovoga puta prosto nisam mogao da se iole vežem za ma koga, nisu oni tu doduše ni bili da bi mi se dopali, tek eto, ostaje mi dalek i stran taj njihov sumorni univrerzum stradanja, zaraćenih porodica, koliko god osetio tragiku tih porodica i prostora. No ako volite takve storije, svejedno probajte, drugačiji je od filmova na ovu temu. ![]() |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |