Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kurt Cobain: Montage of Heck (2015)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015)

Cobain: Montage of Heck

Cobain: Montage of Heck (2015)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kurt Cobain: Montaža pakla

Godina:

2015

Žanr:

biografski, animirani, glazba, dokumentarni

Trajanje:

132 min

Režija:

Brett Morgen

Scenarij:

Brett Morgen

Glavne uloge:

Kurt Cobain
  >  Himself (archive footage)
Courtney Love
  >  Herself
Dale Crover
Jason Everman
  >  Himself (credit only)
Dave Grohl
Krist Novoselic
  >  Himself
Buzz Osborne
  >  Self
Pat Smear
  >  Self - Nirvana
Nirvana
  >  Themselves (archive footage)
Chad Channing
Tracey Marander
  >  Herself - Kurt's Girlfriend
Dan Peters
  >  Self - Nirvana
Aaron Burckhard
Wendy O'Connor
  >  Herself - Kurt's Mother
Don Cobain
  >  Himself - Kurt's Father
Jenny Cobain
  >  Herself - Kurt's Stepmother
Kim Cobain
  >  Herself - Kurt's Sister
Dave Foster
  >  Himself (credit only)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kurt Cobain: Montage of Heck (2015)
    Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2015 u 12:50

Kurt Cobain: Montage of Heck (2015)

Žanr: Dokumentarni, biografija, muzika

Jezik: Engleski

Država: SAD

IMDB

Film koji mnogi već nazivaju ultimativnim dokumentarcem o Kurt Cobainu, “Montage Of Heck”, nakon prikazivanja na Sundance festivalu konačno je trejlerom predstavljen široj publici.

U prilog gore navedenoj tvrdnji ide i to da je izvršni producent dokumentarca Cobainova ćerka Frances Bean kao i to da su za potrebe filma korišćene nikada do sada objavljene fotografije, crteži i privatni snimci legendarnog muzičara. Producenti su takođe najavili da će zvanični soundtrack filma biti do sada neobjavljene Cobainove pesme.

“Montage Of Heck” nosi naziv po nedavno otkrivenom mikstejpu koji je sastavio devetnaestogodišnji Kurt.

Premijerno će biti prikazan 4. maja na kanalu HBO.

Na vrh
Gale View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Gale Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2015 u 00:27
TITLOVI

Ažurirao Gale. - 19.Lipanj/Jun.2015 u 00:32
Bože, daj mi snage da prihvatim ono što ne mogu da promenim, hrabrosti da promenim ono što mogu i mudrosti da prepoznam razliku među njima.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Lipanj/Jun.2015 u 00:33

Hvala Gale. ruza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Lipanj/Jun.2018 u 02:16

Samo ime dokumentarca potiče od istoimenih naziva kaseta, na kojima je Kurt snimao sebe, praveći neku vrstu audio vizuelnog kolaža koji je snimio kao devetnaestogodišnjak. Reditelj B. Morgen je imao potpun pristup svim kućnim videima, dnevnicima, fotografijama, Nirvaninim koncertima, intervjuima, nepoznatim i neobjavljenim pesmama, demo snimcima i raznim crtežima razbacanaim po svim sveskama. Rezultat njegovog rada je solidan dokumentarac koji je ipak fanove Nirvane imao za svoju ciljnu grupu jer u njemu ipak nema pikanterija kojih ima u drugim dokumentarcima. Mislim na N.Brumfilda koji je potpisao dokumentarac Kurt & Courtney (1998) u kom se priče kako je Kortni najmila plaćenog ubicu nije bez osnova. Reditelj je našao čoveka koji je trebao da ubije Kurta, čoveka koji je svoju priču na kraju potvrdio na poligrafu.

Da ne davim, da sam zloban glavna zamerka bi mi bila to što reditelj nije išao do samog Kurtovog kraja. Ipak sam više nego zadovoljan ovim što sam video.

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2022 u 00:04
Jedan period svog života sam posvetio muzici Nirvane, čitao sam knjigu "Teže od neba" o biografiji Kobejna, gledao sve koncerte koji su bili dostupni za skidanje sa neta, i na kraju odgledao ovaj film. Još uvek sam pod utiskom nakon 7 godina i pitam se povremeno ŠTA MU BI?
Valjda je tako moralo ili trebalo biti, šta znam...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.