| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Syn ottsa narodov (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Syn ottsa narodov (2013)Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2015 u 01:37 |
|
Syn ottsa narodov (2013) Aka Сын отца народов Aka Sin oca naroda ![]() ![]() Režija: Sergey Shcherbin Scenarij: Yevgeni Taganov Žanr: drama, istorijski, ratni Jezik: Ruski Država: Rusija, Belorusija, Ukrajina Trajanje: 1 sezona, 12 epizoda x 50 minuta Uloge: Alina Bulynko Gela Meshi Anatolij Dzivijev Sergej Gazarov Marija Andrejeva Nadežda Mihalkova Nikolaj Knjazov Iako se zna da je prvi Staljinov sin, Jakov, zarobljen u toku rata i da je otac odbio da ga razmeni, malo je poznata životna istorija mlađeg Staljinovog sina. Kroz igranu seriju od 12 epizoda saznajemo detalje o pilotu Vasiliju Staljinu, sinu velikog vožda Sovjetskog Saveza, o odnosima unutar porodice ali i mnoge nepoznate detalje iz turbulentne istorije XX veka u vremenu pre i posle Staljina. Rediteljski dvojac čine Sergej Ščerbin (Doktor Živago, Strasti po Čapajevu) i Sergej Ginzburg (Život i avanture Miške Japanca), a glavne role tumače Gela Meshi (Vasilij Staljin), Anatolij Dzivijev (J.V. Staljin), Sergej Gazarov (Berija), Marija Andrejeva, Nadežda Mihalkova, Nikolaj Knjazov i dr. Prevode je najavio i tekst za temu uradio: carnojevic |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
carnojevic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Travanj/Apr.2015 u 21:02 |
|
Prevedena je prva epizoda http://titlovi.com/titlovi/syn-ottsa-narodov-206730/
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2015 u 20:10 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |