Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kingdom (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kingdom (2014)

Kingdom

Kingdom (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama

Trajanje:

43 min

Autor:

Byron Balasco

Glavne uloge:

Frank Grillo
  >  Alvey Kulina
Joanna Going
  >  Christina Kulina
Nick Jonas
  >  Nate Kulina
Matt Lauria
  >  Ryan Wheeler
Kiele Sanchez
  >  Lisa Prince
Jonathan Tucker
  >  Jay Kulina
Juliette Jackson
  >  Shelby
Paul Walter Hauser
  >  Keith
Natalie Martinez
  >  Alicia Mendez
Mac Brandt
  >  Mac Sullivan
Bryan Callen
  >  Garo Kassabian
Lina Esco
  >  Ava Flores
Lina Esco
  >  Ava
Alisa Allapach
  >  Kacey
Phil Abrams
  >  Dr. Kramer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kingdom (2014)
    Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2015 u 22:57
                                      Kingdom (2014)

http://www.imdb.com/title/tt3673794/

Žanr: Drama

Redatelj: Byron Balasco

Država: USA

Jezik: Engleski

Uloge: Frank Grillo,Kiele Sanchez,Matt Lauria,Jonathan Tucker,Nick Jonas,Joanna Going, Preston Gazowsky,Juliette Jackson,Paul Walter Hauser,Kim Robillard

O Seriji:
"Kingdom" je američka TV serija u kojoj je glavna tematika MMA. Po ovome što smo vidjeli, stekao se dojam da je napokon stigla dobra serija o slobodnoj borbi i svemu što ide uz nju. Kad je američka TV mreža "Audience Network" objavila da od ove jeseni s emitiranjem kreće TV serija Kingdom, koja se prvobitno trebala zvati "Navy st.", dojmovi su bili različiti. Prije svega, glavne kritike su dolazile oko izbora jednog od glavnih glumaca, a to je Nick Jonas, poznat kao član pop rock benda Jonas Brothers. Postojale su velike sumnje može li momak, koji je do sad bio poznat kao glazbena zvijezda i "teen idol" odraditi lik jednog talentiranog MMA borca. Kao da su ljudi zaboravili da je upravo Nick Jonas veliki zaljubljenik u MMA, kojeg se vrlo često može vidjeti na UFC eventima, a i sam Nick je više puta izjavio da gleda sve evente, a kad god ima priliku im prisustvuje i u živo. Osim toga, Nick rekreativno trenira borilačke sportove. Na izbor drugih glumaca, kao što su Frank Grillo (Prison Break, Captain America:Winter Soldier), Matt Lauria (Friday Night Lights) i Jonathan Tucker (100 girls) nije bilo primjedbi. Ukratko, reći ćemo samo da se priča vrti oko bivšeg MMA borca, koji vodi dvoranu, u Venice Beachu i koji je u velikim financijskim problemima, te njegovog sina, velikog potencijala koji bi mogao postati UFC borac. Također, jedan od glavnih likova je i bivša UFC zvijezda, koja se vraća u grad nakon četiri godine provedene u zatvoru. 

Alvey Kulina (Frank Grillo) uz pomoć djevojke Lise Prince (Kiele Sanchez) vodi dvoranu za borilačke sportove. On je spreman učiniti sve kako bi njegovi borci bili zbrinuti, ali sva ta odgovornost ima svoju cijenu. U kompliciranom je odnosu sa svojim sinovima, Jayom (Jonathan Tucker) i Nateom (Nick Jonas), koji se bore s pronalaskom vlastitih identiteta i mjesta u Alveyjevu životu i dvorani. Situacija se zahuktava kad Lisinog bivšeg zaručnika, i Alveyjeva bivšeg štićenika, otpuštaju iz zatvora. Ono što je važno je da serija nije radnju samo stavila u MMA svijet, nego uistinu obrađuje sve teme vezano uz život profesionalnog borca i trenera te se već u prvoj epizodi mogu vidjeti problemi oko rezanja kilograma ili samog mentalnog stanja borca pred borbu. Mora se reći sa Nick Jonas izgleda sjajno u ovoj ulozi, a posebne pohvale idu Tuckeru. Ova bivša zvijezda teen komedija ima priliku oživjeti svoju karijeru kroz jednu neizmjerno ozbiljniju ulogu od onih po kakvima je do sad bio poznat. Istovremeno, njegov lik je najkompliciranije psihički razrađen i sjajno je gledati Tuckera kako to prenosi gledateljima. Serija je usko vezana i uz UFC. Već u prvoj epizodi smo vidjeli jednu veliku UFC zvijezdu, koju ovim putem nećemo imenovati, kao i suca Mikea Beltrana, a zanimljivost je i da je Joe Stevenson osoba zadužena za pripremu i treniranje glumaca te se i on pojavljuje u pozadini, u scenama koje se odigravaju u dvorani. Prva sezona ove serije ima deset epizoda, no jako dobra vijest je ta da su već naručene i druge dvije, koje bi trebale biti emitiranje 2015. i 2016. godine, a također će sadržavati po deset epizoda. Kao jedan serijofil i MMA fanatik, ovu seriju apsolutno preporučujem, barem da pokušate. Vjerujem da bi vas vrlo lako mogla uvesti u svoj svijet.

Trailer:

Postoje kvalitetni Engleski titlovi.

Ažurirao marko99119 - 01.Travanj/Apr.2015 u 23:03
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2015 u 22:58
Komentar jednog gledaoca:
O ovoj izvanrednoj seriji pojma nisam imao i kao mnogo puta do sada sam slučajno naletio na nešto što nije razvikano ali je zato jebeno dobro. ''Kingdom'' je baš prava američka serija kojoj je MMA temelj-okosnica priče a sve drugo je život koji se ''vrti'' oko tog nimalo nježnog ''sporta''. I sam sam ljubitelj svih vrsta mlaćenja, od boksa pa sve do najbrutalnijeg UFC-a. Divim se ljudima poput Mirka Filipovića čiji je životni odabir sve samo ne lagan. Pratim njegovu karijeru od samih početaka, a zgrozio sam se kad sam svjedočio njegovim nastupima u UFC-u gdje je jedva izvukao živu glavu jer u onim kavezima i sa onim beštijama kao protivnicima teško da je i on kao ultimativni fighter mogao dobro proći. Shvatio je da bez obzira na zaista spartanski način priprema i života uopće nema garancije pobjede pod okriljem UFC-a, dok je u K1 i Pride-u sasvim druga priča. No vratimo se mi fajterima i njihovim životima koji su upečatljivo prikazani u seriji ''Kingdom''. Ajmo malo o glavnim likovima ; Alvey Kulina je bivši MMA borac-šampion koji je mukotrpno ( a kako drugačije ) gradio svoju karijeru te je postigao velike uspjehe i ušao u legendu ''kavezaša''. No to je imalo svoju negativnu stranu jer je zapostavio porodicu te mu je samim tim privatni život jako patio. Njegova žena Christina je oitšla od kuće ostavivši i njega i svoja dva sina pavši na samo dno društvene ljestvice kurvajući se i navukavši se na heroin. Alvey se nekako ''pokrpao'' pronašavši srodnu dušu u liku mlade i ambiciozne Lise koja je alfa i omega njegove teretane u kojoj Alvey trenira borce, no njegov odnos sa sinom Jayom nije nimalo bajan. Mlađi sin Nate je tatina nada i potencijalni šampion u kojeg Alvey polaže velike nade, dok o Jay-u koji je bolji borac od brata baš i ne vodi računa što mu ovaj jako zamjera. Nate je osjetljiv i samozatajan dok je Jay sušta suprotnost. Živ je do zla boga i podložan je porocima. Kuća mu je puna djevojaka željnih razuzdanih zabava čega tu nimalo ne fali. No iza frajerske kulise se krije momak željan pažnje ( obiteljske prije svega ). Obitelj mu je svetinja i pošto poto je želi ponovno ''sastaviti''.  Ryan Wheller je superstar MMA čija je karijera išla strelovitim usponom, no napravio je žešće sranje te je završio u zatvoru na pet godina. Nakon povratka javio se starom prijatelju Alvey-u koji mu je ''preoteo'' Lisu sa kojom je bio zaručen. Ryan je još uvijek voli i želi biti blizu nje stalno se motavši po teretani. Na uvjetnoj je slobodi i nije mu nimalo lako. Izgubio je samopuouzdanje i resocijalizacija teče jako sporo. No, Alvey mu odluči pomoći te ga počne nagovarati da se vrati u kavez jer to je najbolje što zna u životu. Nakon teškog nagovaranja uspio ga je ''slomiti'' te se Ryan počeo pripremati za makljaže u kavezu. U međuvremenu se i Jay želio vratiti borbama i približiti ocu a u tome mu je najviše pomogla Lisa. Ovaj put sam prekršio svoje sveto pravilo te sam vam ipak malkice ''odškrinuo vrata Kraljevstva'' ukratko vas upoznavši sa zanimljivim likovima i radnjom. ''Kingdom'' je prije svega dramska serija a hvala bogu ima i fajta koji je namjerno doziran, jer kad bi bilo previše batinanja patila bi priča a to je ipak ono što je najbitnije. Rekao već stotinu puta da bez kvalitetno osmišljene priče nema ni dobrog filma ni serije. Ona je sukus svega a na režiseru i glumcima je da to prenesu na velike i TV ekrane. ''Kingdom'' je u tome u potpunosti uspjela a unaprijed se radujem dvama najavljenim sezonama. Seriju nisu producirale najveće američke TV kuće, a rekao bih da je i bolje da nisu jer tko zna kakav bi rezultat bio. Iz aviona se vidi da su producenti itekako surađivali sa režiserima i cijelom ekipom ne želeći pošto poto dominirati i moguće razjebati cijeli projekt, a rezultat je vrhunski proizvod koji se prati sa guštom. Prva sezona ''Kingdoma'' ima 10 epizoda koje ćete vjerujem pogledati u jako kratkom roku jer je serija prava navlakuša. Režija je sjajna kao i odrađena karakterizacija likova, te uz top dramsku prezentaciju čini ''Kingdom'' serijom o kojoj će se pričati i koja se neće tako lako zaboraviti. Nažalost za svakojaka sranja ima srpsko-hrvatskih titlova dok ih za ''Kingdom'' još uvijek nema iako je od premijere prošlo već dosta vremena.Šteta je stvarno propustit ovako vrsni serijal.

Ažurirao marko99119 - 01.Travanj/Apr.2015 u 23:00
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2016 u 21:04
Obnovljeno za 3. sezonu Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2017 u 15:43
Otkazano nakon 3. sezone Wink
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
monsep1234 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monsep1234 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2017 u 14:39
Nakon gledanja prve epizode serija obećava.Čekam ostale prevode.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Lipanj/Jun.2017 u 14:56
Meni je vrlo dobra Smile Odgledah dve sezone, čekam treću. Meni je Jonathan Tucker uvek fenomenalan, ovde čak i prevazilazi sebe i (naravno) krade sve scene čitave serije. Pri tom, MMA nije ni blizu dovoljno obrađivana tema, te je ovako fino, dramski, mimo kakve zatupljujuće akcije, dobio konačno sjajan tretman. (Dobro de, i "Warrior" sa Tom Hardyjem je itekako ozbiljna drama na MMA temu).

Ne znam zašto su je otkazali (tj, posle predstojeće sezone je kraj, dakle nije još gotova serija), no eto ko voli MMA, neka makar proba Kingdom. Jeste porodična drama u biti, ali itekako lepo poštuje i taj pozadinski svet ovog borilačkog sporta.

Ažurirao puppet_master - 27.Lipanj/Jun.2017 u 14:57
Na vrh
gboris View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj gboris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2017 u 21:47
Dobra serija a samo en prevod. Ostale dele sem gledal v izviriku.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Studeni/Nov.2017 u 20:37
Razočarala finalna sezona, no imala je svojih interesantnih momenata, svejedno ću voleti prve dve sezone. Smile
Na vrh
tantal View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

web-dl xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tantal Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 11:33
Iznosio sam misljenje  o ovoj seriji jos 2014 god.Medjutim priznajem da je to bilo na pogresan nacin.Jer sam predlagao nekom od prevodioca da pogleda jer ce mu se mozda i svideti.Priznajem, pogresio sam.Ali premda prevode ne preuzimam samo ja nego jos ljudi pored mene,mislio sam da ne cinim neku stetu.Kazem pogresio sam, i izvinjavam se.Izvinite svi koje sam svojim cinjenjem povredio i uvredio.Ali najiskrenije.Mislim da je serija odlicna.Gledao sam je sa Engleskim prevodom pa sam i razumeo nekih 50 posto.Preporucujem svima koji nisu,da je pogledaju.Prijatan dan zelim svima vama.
Na vrh
kristian99 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kristian99 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Ožujak/Mar.2018 u 19:36
Slažem se. I meni serija odlična. Izvrsno napisani likovi, odlična gluma. Ne znam zašto ju tako malo ljudi gledalo.
Ljudima kojima sam predložio da je gledaju se svidjela. Zato sam odlučio prevoditi, to mi je prvi put. Ugodno me iznenadilo koliko se puta skinulo.
Nastavljam dalje.
Na vrh
lale22 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lale22 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2018 u 18:50
hvala kristijan99 do neba za ovu odličnu seriju
Na vrh
Mineralac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mineralac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Svibanj/May.2018 u 11:42
Serija je odlićna. Baš mi je žao ako je ovo zadnja sezona!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.