| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A Scanner Darkly (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A Scanner Darkly (2006)Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2015 u 23:20 |
|
A Scanner Darkly (2006) ![]() Žanr: Animirani, Misterija, SF, Triler Trajanje: 100 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: Richard Linklater Scenario: Richard Linklater po romanu Philipa K. Dicka Uloge: Rory Cochrane ... Charles Freck Robert Downey Jr. ... James Barris Mitch Baker ... Brown Bear Lodge Host Keanu Reeves ... Bob Arctor Sean Allen ... Additional Fred Scramble Suit Voice (glas) Prema romanu legendarnoga pisca SF-a Philipa K. Dicka, pod redateljskom palicom Richarda Linklatera, Replikant je priča o policajcu i kriminalcu. Ali oni su ista osoba! Amerika je u bliskoj budućnosti izgubila rat protiv droge. Vlada paranoja, a dva od deset Amerikanaca unajmljena su da rade za vladu i uhode ostalih osam u ime nacionalne sigurnosti i borbe protiv droga. Upoznajte Freda, neodlučna policajca u civilu kojega je unovačila vlada. Kako bi zadržao svoju krinku, Fred redovito uzima popularnu supstanciju D. Zbog droge je Fred dobio poremećaj višestruke ličnosti, a jedne nije svjestan: njegov je alter ego Bob Arctor, diler droge. više: mojtv |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2021 u 16:32 |
|
Meni je zanimljiv i dobar . Citao sam knjigu, mada od svih dela njih 8 koje sam procitao od Philip K. Dick-a meni je najbolja Tri stigme za Palmera Eldridza.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |