| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Human Resources Manager (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Human Resources Manager (2010)Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2015 u 20:06 |
|
The Human Resources Manager (2010) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 103 min Država: Izrael, Nemačka, Francuska, Rumunija Jezik: Hebrejski, Engleski, Rumunski, Francuski Režija: Eran Riklis Scenario: Noah Stollman po romanu Abraham B. Jehoshua Uloge: Mark Ivanir ... kadrovski menadžer Noah Silver ... dečak Reymonde Amsallem ... raspuštenica (as Reymond Amsalem) Gila Almagor ... udovica Guri Alfi ... Weasel Godine 2010. ovjenčana s pet nagrada Izraelske filmske akademije te nagrađena na međunarodnim festivalima u Haifi, Hong Kongu i Locarnu, intrigantna i emotivna crnohumorna drama izraelskog redatelja Erana Riklisa uspjela je adaptacija istoimenog romana uglednog romanopisca, esejista i dramatičara Abrahama B. Yehoshue. Izrael 2002. Nezadovoljnom službeniku za ljudske resurse u najvećoj državnoj pekarnici nimalo se ne sviđa posao koji radi. Osim što živi daleko od bivše supruge i odvojen od kćeri, obveze su mu mnogo veće od zadovoljstva koje mu posao pruža, zbog čega bi najradije potražio neko drugo i bolje radno mjesto. Kad jednog dana dozna da je u napadu bombaša samoubojice u Tel Avivu poginula djelatnica njegove tvrtke, Yulia, imigrantica podrijetlom iz Rumunjske, čovjeku će se život dodatno zakomplicirati. Kod Yulie je nakon njezine smrti pronađen samo jedan dokument, potvrda o isplati plaće iz pekarnice, te službenik strahuje da bi moglo biti skandala. Uistinu, ambiciozni novinar kao naručenu dočeka priču o neodgovornosti i nemaru uprave pekarnice, te počne pripremati reportažu. Kad vlasnica pekarnice dozna za to, naloži mu da na bilo koji način spriječi daljnje nevolje. Stoga on odluči tijelo pokojnice otpratiti u Rumunjsku... više: mojtv Prevod uradio kvrle Ažurirao bojan969 - 24.Ožujak/Mar.2015 u 21:37 |
|
![]() |
|
kvrle
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 25.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1711 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2015 u 18:39 |
It's better to burn out, than to fade away!
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2015 u 21:14 |
|
Hvala kvrle ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
IgaBiva
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2022 u 13:57 |
|
Interesantan film.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |