| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Sunô purinsu: Kinjirareta koi no merodi Aka Snow Prince (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Sunô purinsu: Kinjirareta koi no merodi Aka Snow Prince (2009)Objavljeno: 22.Ožujak/Mar.2015 u 16:48 |
|
Sunô purinsu: Kinjirareta koi no merodi Aka Snow Prince (2009) ![]() ![]() Režija: Joji Matsuoka Scenarij: Kundô Koyama Žanr: Drama Jezik: Japanski Država: Japan Trajanje: 115 min Uloge: Shintarô Morimoto Marino Kuwajima Tadanobu Asano Rei Dan Teruyuki Kagawa Desetogodišnji Sota živi sa djedom i psom Chibijem u malom zasnježenom selu u velikom siromaštvu. Iako zbog siromaštva Sota ne ide u školu i oduvijek sanja da će jednog dana postati slikar. Sota prijateljuje sa djevojkom Sayo koja je odrasla u bogatoj obitelji, i čiji otac ne odobrava njihovo prijateljstvo. Kada Sota napravi umjetničko djelo za Sayo, njezin otac ga uništi. Prevod je uradio: Kunshin ![]() Ažurirao Kneginja - 23.Ožujak/Mar.2015 u 04:00 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |