| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Mystic Warrior (1984) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
David Š.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Osijek Status: Offline Points: 44 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Mystic Warrior (1984)Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2015 u 20:35 |
|
The Mystic Warrior (1984) ![]() Žanr: Western, drama Jezik: Engleski Trajanje: 240 min Uloge: Robert Beltran, Devon Ericson, Victoria Racimo, Nick Ramus, James Remar, Ned Romero, Ron Soble, Will Sampson, Apollonia Kotero Američka mini serija prema kontraverznom bestseller romanu "Hanta Yo" američke autorice Ruth Beebe Hill. Producent je David L. Wolper, poznat po uspješnicama kao: Roots (1977), Thorn Birds (1983), North And South (1985)... Prvotno zamišljena kao mini serija od 9 sati koja se proteže kroz više generacija, svojevrsna indijanska verzija Rootsa (1977), na kraju je zbog kontraverzi oko romana unutar američke domorodačke zajednice i nekih povjesničara skraćena na oko 5 sati. Osvojila je Emmy 1984. g. Sadržaj: Saga o ponosnom plemenu Sioux indijanaca, i naporima jednog ratnika da spasi svoj narod od uništenja u teškim vremenima promjena početkom 19. stoljeća, pomoću tajanstvenih moći naslijeđenih od predaka. Napomena: Mini serija Mystic Warrior (1984) nije još do sada izašla na DVD-u. Na engleskom jeziku dostupan je VHS TV rip koji nije najbolje kvalitete, međutim dostupna je njemačka sinkronizirana verzija pod imenom Geheimnis Des Weissen Buffels (Tajna bijelog bizona) odlične kvalitete snimljena s njemačkog satelitskog programa Premiere, s toga dodatno prilažem i prijevod prilagođen njemačkoj verziji. Prijevod napravio: David Š. Ažurirao David Š. - 16.Ožujak/Mar.2015 u 20:43 |
|
|
Uva Uvam Vivendo Varia Fit.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2015 u 23:30 |
|
David Š hvala za prevode ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |