| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Hon zin Aka Laan jin Aka Cold War (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Hon zin Aka Laan jin Aka Cold War (2012)Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2015 u 14:20 |
|
Hon zin Aka Laan jin Aka Cold War (2012) IMDB Žanr: Akcija, Krimi, Misterija Režija: Lok Man Leung, Kim-Ching Luk Scenario: Lok Man Leung, Kim-Ching Luk Trajanje: 102 min. Jezik: Kineski Aaron Kwok ... Šon Lau Tony Ka Fai Leung ... M. B. Vajs Li Charlie Yeung ... Feniks Leung Ka Tung Lam ... Albert Kvong Kar Lok Chin ... Vinsent Cui Andy On ... Majkl Šek Terence Yin ... Man To Aarif Rahman ... Bili Čeng Eddie Peng ... Džo Li Andy Lau ... Filip Luk Policija je dugo bila nedodirljiva dok otmičari nisu kidnapovali 5 visoko obučenih specijalaca. Pošto je komesar odsutan, jedan od zamenika, M. B. Vajs Li, postaje izvršni komesar. Aktivira prvi stepen uzbune i osniva tim Hladni Rat. Članovi tima pokušavaju da uhvate otmičare, ali im to ne polazi za rukom, jer su otmičari uvek jedan korak ispred njih. Saznajte ko je sve iz policije pošao pogrešnim putem i ko je mozak otmice... Prevod je uradio: NikolaJe TITLOVI |
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2015 u 14:24 |
|
Lična ocena 10.
Prejako! Kao 3 filma u jednom, a tako je i prevođenje teklo. ![]() |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Ožujak/Mar.2015 u 22:44 |
|
Hvala NikolaJe ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |