| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Daniel (1983) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Daniel (1983)Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2015 u 16:51 |
|
Daniel (1983) ![]() ![]() Režija: Sidney Lumet Scenarij: E.L. Doctorow Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija, SAD Trajanje: 130 min Uloge: Timothy Hutton ... Daniel Isaacson Mandy Patinkin ... Paul Isaacson Lindsay Crouse ... Rochelle Isaacson Edward Asner ... Jacob Ascher Ellen Barkin ... Phyllis Isaacson Film je adaptacija knjige 'The Book of Daniel' autora E. L. Doctorowa, koja je inspirirana slučajem Juliusa i Ethel Rosenberg koji su osuđeni za atomsku špijunažu protiv Amerike i da su rusima prodavali tajne. Priča o Danijelu, sinu Paula i Rochelle Isaacson, koji su pogubljeni kao sovjetski špijuni 1950 godine. Kao student u New Yorku u burnim 1960-tim, Daniel uključen u antiratni pokret, uvjeren je da su njegovi roditelji bili nepravedno osuđeni, te se pokušava nositi sa rezultatima aktivnosti svojih roditelja. Prevod je najavio: paid in full |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2015 u 21:25 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |