| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Inugami (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Inugami (2001)Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2015 u 02:51 |
|
Inugami (2001) ![]() ![]() Režija: Masato Harada Scenarij: Masako Bando, Masato Harada Žanr: Drama, Triler, Fantazija, Romansa Jezik: Japanski Država: Japanski Trajanje: 106 min Uloge: Y?ki Amami ... Miki Bonomiya Atsurô Watabe ... Akira Nutahara Eugene Harada ... Seiji Doi Shiho Fujimura ... Tomie Bonomiya Kazuhiro Yamaji ... Takanao Akira, učitelj iz Tokija, dođe u mali ruralni gradić na otok Shikoku. zbog svog posla gdje upozna Miki, djevojku koja izrađuje papir na stari tradicionalan način pomoću biljaka i koja ima veliku i neobičnu obitelj. Akira se zaljubi u nju, ne znajući da su po drevnoj legendi ženske osobe iz te obitelji uklete prokletstvom Inugamija. Prevod je uradio: crni60 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |