Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - narudzba preko amazon uk
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

narudzba preko amazon uk

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
katalozi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj katalozi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: narudzba preko amazon uk
    Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2005 u 21:13
je li tko narucivao ikad preko amazona iz engleske neki dvd, ako je kolika mu je dosla postarina i koja je cijena bila tog sto je narucio
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 10:54
Ja sam dva puta naručivao, no ne iz amazona već iz "Blackstara" sada "Sendit", što je isto iz Engleske tj. kao amazon.
Uglavnom prvi puta su me oderali, no ne na poštarini već na carini. Zatim sam nakon nekoliko mjeseci pročitao u novinama da se ukida carina na knjige, CD-e i DVD-e, te ohrabren tom vješću odmah naručio iz Engleske ("Blackstara") jedan dvd od 70 kn misleći da je carina besplatna. No svejedno kad je došlo morao sam opet platiti 125 kuna samo- i to ovaj puta- poštarinu. Eto tako ti je to kod nas.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 11:43
ja sam nekad na faxu učio da na sve medije kojim se prenose informacije ne smije se naplaćivati carina, zabranjivati prelazak preko granice onome ko nosi recimo knjige ili CDove kasete (zakon je star pa se spominju i ploče...) uglavnom zakon je ili BONSKI ili BERNSKI ali ovi u pošti deru li deru je**m im mamaru
Na vrh
Sineast View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sineast Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2005 u 12:13
Naravno da nebi trebali ovi naši naplačivati poštarinu, jer ti kada naručuješ u toj web trgovini odmah izdvajaš npr 2 funte za poštarinu tako da ovi kod nas nemaju razloga uzimati sebi za poštarinu. No meni je na priznanici koju sam dobio uz paket (kada sam drugi puta naručivao) pisalo:
carina: 0 kuna
poštarina: 125 kuna

Ažurirao Sineast
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.