| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tutta colpa di Freud Aka Blame Freud (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tutta colpa di Freud Aka Blame Freud (2014)Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2015 u 17:33 |
|
Tutta colpa di Freud (2014) ![]() Žanr: Komedija Trajanje: 120 min Država: Italija Jezik: Italijanski, Engleski Režija: Paolo Genovese Scenario: Paolo Genovese, Leonardo Pieraccioni Uloge: Marco Giallini ... Francesco Vittoria Puccini ... Marta Anna Foglietta ... Sara Alessandro Gassman ... Alessandro Claudia Gerini ... Claudia Franćesko Tarameli je psihoanalitičar koji ima posla s troje pacijenta sa teškoćama u vezi ljubavnog života. Marta progoni gluvonemog muškarca, koji je ukrao knjigu iz njene knjižare, Sara je lezbejka koju je ostavila devojka, a 18-godišnja Ema viđa 50-godišnjeg arhitektu Alesandra. Ali, što je najstrašnije, te tri devojke su Franćeskove voljene ćerke... izvor: filmovanje Prevod uradio donatodibergamo |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Lipanj/Jun.2024 u 16:27 |
|
Ne vredi, ne dopiru previše likovi do mene i tako mi je to.
Međutim, ovo je prelepo snimljen film, uživao sam u lokacijama, ma i enterijeri su sjajni, knjižarica, potom stan sa ludo dobrim pogledom na verujem bruklinški most, kadrovi u vozu/metrou, kao i lokacije u Italiji, sve bogato bojama na pravi način, meni makar više leži kao film razglednica nego kao romantična komedija, mada stoji i da sam neraspoložen za tako šta trenutno. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |