| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Septyni nematomi zmones Aka Seven Invisible Men (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Septyni nematomi zmones Aka Seven Invisible Men (2005)Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2015 u 01:03 |
|
Septyni nematomi zmones Aka Seven Invisible Men (2005) ![]() ![]() Režija: Sharunas Bartas Scenarij: Sharunas Bartas Žanr: Drama Jezik: Ruski Država: Lithuania, Francuska, Portugal, Nizozemska Trajanje: 119 min Uloge: Dmitriy Podnozov ... Vanechka Rita Klein ... Masha Aleksandre Saulov ... Pasha Saakanush Vanyan ... Mila Denis Kirillov ... Bobik Na jugu bivšeg Sovjetskog Saveza, Krimu, upoznajemo se sa grupom ljudi otuđenom od društva, svako iz svog razloga. Neki beže od zakona, neki od samih sebe. Kada pobegu, njihov konflikt sa svetom postaće čak veći. Osećanja se neprestalno menjaju od mržnje ka ljubavi. Ali njihova je sudbina već određena i gotovo je nemoguće promeniti je. Preveo: crni60 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |