| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Agatha Raisin and the Quiche of Death (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Agatha Raisin and the Quiche of Death (2014)Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2015 u 22:48 |
|
Agatha Raisin: The Quiche of Death (2014) ![]() ![]() Režija: Geoffrey Sax Scenarij: M.C. Beaton., Stewart Harcourt Žanr: Komedija, Misterij Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 90 min Uloge: Ashley Jensen ... Agatha Raisin Oliver Lansley ... Dr. Brendon Monk Mathew Horne ... Roy Silver Timothy Renouf ... Danny Shine Kay Burley ... Herself Agatha Raisin napusti vrevu Londona kako bi uživala u idili Cotswoldsa, u selu Carsely. Lokalni policajac Bill Wong joj savjetuje da se uključi u lokalna događanja. Ona posluša savjet i prijavi se na natjecanje u pečenju pita, ali vara, jer je pitu naručila iz jedne pekarnice u Londonu. Sljedeći dan pronalaze sudca sa tog natjecanja, Andyja, mrtvog, a otrovao se sa Agathinom pitom. Ona kreće istraživati tko i zašto je htio Andyja mrtvog, te zašto je ona poslužila kao žrtveno janje u toj cijeloj priči. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |