| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Antboy (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Antboy (2013)Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2014 u 17:03 |
|
Antboy (2013) ![]() ![]() Režija: Ask Hasselbalch Scenarij: Anders Ølholm, Kenneth Bøgh Andersen Žanr: Avantura, Komedija, Obiteljski Jezik: Danski Država: Danska Trajanje: 77 min Uloge: Oscar Dietz ... Pelle Nøhrmann / Antboy Amalie Kruse Jensen ... Ida Samuel Ting Graf ... Wilhelm Nicolas Bro ... Dr. Gæmelkrå / Loppen Cecilie Alstrup Tarp ... Amanda Kada 12-godišnjeg dječaka Pellea kojeg djeca u školi maltretiraju ujede mrav, on dobije supermoć. Uz pomoć prijatelja i zaljubljenika u stripove Wilhema, Pelle razvije tajni identitet i postane superheroj Antyboy. Nakon što zlikovac otme najljepšu djevojku u školi, Antiboy je jedini koji mu se može oduprijeti. Prevod je uradio: rozanik ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |