| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Nestao mi ton na GOM playeru! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Nestao mi ton na GOM playeru!Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2014 u 16:59 |
|
I što ću sad?
Pobrisala sam ga, skinula s neta najnoviju verziju, instalirala...i opet nema tona. Jel tko imao sličan problem i ako jest, kako ga je riješio? ***nemam puno vremena za prtljati s playerima, a sviđa mi se GOM i želim ga imati nadalje (ali s tonom, kao prije) |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2014 u 20:19 |
|
Možda je moje pitanje malo glupo,
ali da nije možda ovo problem? ![]() Jeste li probali sa drugim plejerima da li ima ton?
![]() Ažurirao NaEdenCovekBratMu - 02.Prosinac/Dec.2014 u 20:19 |
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2014 u 23:14 |
![]() |
|
![]() |
|
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2014 u 00:31 |
|
Nemam rešenje za tvoju nedaću, mislim ono, moga' sam ti naći neke sajtEve,
koje si verovatno i ti našla, i po kojima bi morala deinstalirati, instalirati, išla tamo-vamo, čačnuti ovo-ono, bla, bla, bla...ali imam jedan predlog. Dok ne rešiš problem sa raznim GOMovima, VLCovima i drugim aplikacijama koje zahtevaju tušte i tma dodatnih kodeka i filtera, koji se povremeno zaglupe kad god čačneš neko win podešavanje jer imaju dodatnih 16.458 funkcija koje ti kao, pretpostavljam, običan gledač pokretnih slika, apsolutno nikada nećeš koristiti, gledaj to što želiš preko najobičnijeg Media Player Classic-a. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |