| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La petite mort aka La Petite Mort: Die Nasty (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La petite mort aka La Petite Mort: Die Nasty (2009)Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2014 u 21:25 |
|
La petite mort (2009) ![]() Žanr: Horor, Triler, Bizar Trajanje: 76 min Država: Nemačka Jezik: Nemački Režija i scenario: Marcel Waltz Uloge: Manoush ... Maman Andreas Pape ... Simon Inés Zahmoul ... Nina Anna Habeck ... Dodo Magdalèna Kalley ... Angélique Simon, njegova devojka Nina i njihova prijateljica Dodo putuju za Majorku, a na putu do tamo, zastaju u Frankfurtu. Šetaju po gradu i slučajno dospevaju u Maison de La Petite Mort (Kuća male smrti), BDSM fetiš klub. Da bi izbegli scenu, naručuju piće, ali jedna od konobarica postaje previše otvorena sa Simonom, pa Nina i Dodo počinju da je vređaju. Na žalost, konobarica je jedna od "ćerki" vlasnice kluba - Madam Fabienne, a ona žestoko reaguje na uvrede njihovog životnog stila. Trio uskoro otkriva da će im iz "Male Smrti", smrt možda biti jedini izlaz... Prevod uradio BaglyasPeter Ažurirao bojan969 - 20.Studeni/Nov.2014 u 16:16 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2014 u 00:20 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |