| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Trazim ove filmove |
Odgovori
|
| Korisnik | |
napoleon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 30.Svibanj/May.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 20 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Trazim ove filmoveObjavljeno: 14.Rujan/Sep.2005 u 13:22 |
|
Dakle trazim sljedece filmove u divx formatu. Za razmjenu nudim oko 300 filmova (od toga 50tak horrora, 30tak filmova azijske produkcije, 20tak starih westerna…). Od serija za razmjenu imam 1 sezonu Lovejoy-a na 3 dvd-a, Prosjake i Sinove na 5 dvd-a, Futuramu(dvd rip) na 3 dvd-a, Mućke(prve cetiri sezone na 2 dvd-a, mislim da je dvd rip, s prijevodom, dokumentarne World at War(2 dvd-a), crtane…. Razmjena je moguca samo u Hrvatskoj. Ako nesto imate sa liste, posaljite mi katalog na email van_helsing@lawyer.com ili na pm ostavite svoj email pa da vam posaljem svoj katalog.
30'
40'
50'
60'
70'
|
|
|
Pretpostavka je majka svih zajeba.
|
|
![]() |
|
napoleon
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 30.Svibanj/May.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 20 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 15:31 |
|
Trazim filmove sa Budom Spencerom i Terence Hillom, isto tako i s Chuckom Norrisom. Trazim i serijal Mad Mission 1-5. Evo nekih zanimljivih filmova koje imam za razmjenu. ABBOT AND THE COSTELLO MEET THE MUMMY A CHINESE GHOST STORY 1 A CHINESE GHOST STORY 2 A CHINESE GHOST STORY 3 AMERICAN NINJA ARMOUR OF GOD DONOVAN'S REEF DUEL FRANKENSTEIN FORBIDDEN PLANET FULL CONTACT Chow Yun Fat GONE IN 60 SECONDS 1974 HIGH NOON HOUSE OF USHER HOUSE OF WAX 1953 I WALKED WITH A ZOMBIE BLACK DRAGON aka MIRACLES : THA CANTON GOTHFATHER MUTINITY ON THE BOUNTY 1935 NOSFERATU OPERATION CONDOR (ARMOURS OF GOD 2 ) PORKYS SMOKEY AND THE BANDIT SMOKEY AND THE BANDIT 2 TIGER ON THE BEAT Chow Yun Fat THE MAN WHO KNEW TOO MUCH 1934 THE MAN WHO SHOT LIBERTY VALANCE TOXIC AVENGER VERA CRUZ WINCHESTER '73 …..
Ažurirao napoleon |
|
|
Pretpostavka je majka svih zajeba.
|
|
![]() |
|
rhymerator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2003 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 522 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 17:17 |
|
Imam ti ja nesto od ovoga ovde, uglavnom dosta vesterna, piranha,
armour of god...javi ako si zainteresovan pa cu ti poslati katalog
svojih naslova na mail.
rhymerator86@yahoo.com |
|
|
e-mail: rhymerator86@yahoo.com
|
|
![]() |
|
komunjara
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2005 u 18:03 |
40'
50'
ovo ti imam na divxu... ali sam iz BiH... mene zanima WORLD AT WAR pa ako ti se nitko ne javi... slobodno me kontaktiraj |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |