| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Loss of a Teardrop Diamond (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Loss of a Teardrop Diamond (2008)Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2014 u 23:28 |
|
The Loss of a Teardrop Diamond (2008) ![]() IMDb Režija: Jodie Markell Scenarij: Prema drami Tennesseea Williamsa Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 102 min Bryce Dallas Howard ... Fisher Chris Evans ... Jimmy Will Patton ... Mr. Dobyne Ann-Margret ... Cornelia Mamie Gummer ... Julie Jessica Collins ... Vinnie Ellen Burstyn ... Addie Peter Gerety ... Mr. Van Hooven Marin Ireland ... Esmeralda Zoe Perry ... Mathilde Barbara Garrick ... Mrs. Dobyne Fisher je buntovna nasljednica sa juga Amerike, kćerka bogatog vlasnika plantaže u Memfisu, dvadesetih godina prošlog stoljeća koja prkosi konvencijama. Kada se Fisher vrati sa studija u inostranstvu, zaljubi se u Jimmya Dobyna koji radi na farmi njenog oca. Jimmijev otac je alkoholičar, a majka ima psihičkih problema, te se je činilo da i njega čeka slična sudbina. Fisher ga vodi na otmjene prijeme i predstavlja ga kao elitnog udvarača, ponajviše zbog tete Cornelie koja upravlja obiteljsko bogatstvo. No, kada jedan od Cornelijinih dijamanata nestane, krenu optužbe i izdaja koja prijeti da će uništiti šansu za njihovu sreću. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |