| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Macherovgaltis Aka Knifer (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Macherovgaltis Aka Knifer (2010)Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 23:25 |
|
Macherovgaltis (2010) * Knifer * ![]() IMDb Režija: Yannis Economides Scenarij: Yannis Economides, Doris Avgerinopoulos Žanr: Drama Jezik: Grčki Država: Cipar, Grčka Trajanje: 108 min Stathis Stamoulakatos ... Nikos Vangelis Mourikis ... Alekos Maria Kallimani ... Gogo Yannis Voulgarakis ... Nikos' friend Yannis Anastasakis ... Drunk man Nikol Drizi ... Nikos' girl Konstadinos Siradakis ... Waiter Kontroverzni film na metaforičan način kroz kriminalističku priču analizira današnje Grčko društvo. Nakon očeve smrti Nikos napušta posao u pokrajini da bi počeo raditi za svog strica u Ateni. Odnos između Nikosa i njegovog strica se drastično promjeni kada se stričeva žena zbliži sa Nikosom. NAGRADE: Film je dobitnik 4 nagrada i 1 nominacija Prevod je uradio: ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |