Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Seraphim Falls (2006)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Seraphim Falls (2006)

Seraphim Falls

Seraphim Falls (2006)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Seraphim falls

Godina:

2006

Žanr:

drama, akcija, triler, western, ratni

Trajanje:

115 min

Režija:

David Von Ancken

Scenarij:

David Von Ancken
, Abby Everett Jaques

Glavne uloge:

Pierce Brosnan
  >  Gideon
Liam Neeson
  >  Carver
Michael Wincott
  >  Hayes
Anjelica Huston
  >  Madame Louise
Angie Harmon
  >  Rose
Tom Noonan
  >  Minister Abraham
Xander Berkeley
  >  Railcrew Foreman
Ed Lauter
  >  Parsons
Kevin J. O'Connor
  >  Henry
Jimmi Simpson
  >  Big Brother
Wes Studi
  >  Charon
Robert Baker
  >  Pope
Nate Mooney
  >  Cousin Bill
John Robinson
  >  Kid
James Jordan
  >  Little Brother

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Seraphim Falls (2006)
    Objavljeno: 09.Listopad/Oct.2014 u 20:48

Žanr: Akcija, Drama, Triler 
Trajanje: 115 min 
Zemlja: SAD 
Režija: David Von Ancken 
Scenario: David Von Ancken, Abby Everett Jaques 

Glavne uloge:
Liam Neeson ... Carver
Pierce Brosnan ... Gideon
Michael Wincott ... Hayes
Xander Berkeley ... Railroad Foreman
Ed Lauter ... Parsons

Opis:
Novi Meksiko, nekoliko godina nakon Američkog građanskog rata. Plaćenik Carver (L. Neeson) s četvoricom svojih ljudi organizira potjeru za Gideonom (P. Brosnan), tajanstvenim čovjekom kojega prati glas da je veliki zločinac. Iako nije razjašnjen razlog zbog kojega je on toliko zao, te što je konkretno učinio, sve indikacije upućuju na to da je riječ o opasnom čovjeku. Kako potjera napreduje, već više od dva tjedna, Carver je sve opsjednutiji svojom misijom, a Gideon se doima sve neuhvatljiviji...

Izvor: mojtv.hr

Ažurirao kvrle - 14.Sijecanj/Jan.2024 u 20:40
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2024 u 00:00
Još jedan bombon za koji mi je nejasno da nema apsolutno nijedan komentar.
Možda zato što je western? A ok... Gledajte vi i dalje biografije...

Opis gore je malo čudan, ako kad promislim to je zapravo taman, ne treba ništa dodati ni oduzeti.

Neeson i Brosnan su nenormalno dobro uživljeni u ulogu, nije mi jasno da, barem koliko ja znam, nisu se pojavili u nijednom drugom westernu.
A ovaj western koliko god svoj dobar dio prati tradiciju, toliko se u zadnjoj trećini poigrava sa nadnaravnim, halucinacijama dehidriranih u pustinji ili ako hoćete obojica s tom igrom mačke i miša dopizde i bogu i vragu te im ovi smjeste da se konačno obračunaju.

Film krasi prvoklasan scenarij bez ikakvog guranja političke korektnosti, a vinjete su za prste lizati ako filmove gledate samo zbog fotografije.
To je sve toliko dobro da me pravo boli srce što nitko nije ispljucao dosadni i idejokradljivi scenarij DiCaprija u nekakvom medi.

Na žalost, montažer je srao gaće.
Nekoliko scena je na krivom mjestu, a neke i nedostaju.
To ćemo naravno zanemariti jer je film predobar i pravit ćemo se da smo mi krivo povezali misionarske puteve, da smo preskočili scene stavljanja šiljaka na šine jer smo išli u wc, itd.

Apsolutni mastwoč.
Na vrh
Cibalius View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Cibalius Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2024 u 00:25
Stariji je film pa je mnogima prošao ispod radara. Odgledao ga par puta. Definitivno preporuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.