| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Taken 3 (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
marko99119
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 550 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Taken 3 (2014)Objavljeno: 30.Rujan/Sep.2014 u 23:05 |
|
Tak3n (2015)
http://www.imdb.com/title/tt2446042/ Žanr: Akcija / Krimi / Triler Režija: Olivier Megaton Scenaristi: Luc Besson / Robert Mark Kamen Država: Francuska Jezik: Engleski Glavne Uloge: Liam Neeson,Maggie Grace,Framke Janssen,Forest Whitaker O Filmu: Očekivano, nakon velikog komercijalnog uspjeha filmova "Taken" i "Taken 2". Liam Neeson je odlučio treći puta odglumiti Bryana Millsa. Šta očekivati? Prvi film je bio solidan akcijski triler, nastavak je bio vrlo loš, ali je u svjetskoj distribuciji zaradio fantastičnih 370 milijuna dolara (budžet oko 50 milijuna). Nakon takvih komercijalnih rezultata vrlo brzo je najavljen i treći film.Prema najavi radnja "Takena 3" biti će drugačija u odnosu na prva dva filma; Mills je penzionisan i namješteno mu je ubistvo, zbog čega je u bijegu od američke vlade i evropskih terorista. Neeson je nedavno rekao da će ovo biti posljednji nastavak popularne franšize. Trailer: Ažurirao marko99119 - 01.Listopad/Oct.2014 u 11:58 |
|
![]() |
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 238 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Listopad/Oct.2014 u 10:52 |
|
Mislili ste da Liam Neeson odmara nakon filma Šetnja među grobovima (A Walk Among the Tombstones) , nije baš tako. Naš akcioni veteran se vraća (ne)očekivano filmom Oteta 3 (Taken 3) koji stiže u bioskope početkom 2015 godine. U ovom članku vam donosim prve infoe, slike, poster kao i titlovani trejler filma. Prvi film Oteta (Taken) je bio prijatno izenađenje na box office rang listama i etablirao je Liama Neesona kao (62-godišnjeg!) akcionog heroja mimo njegove volje. Nakon toga je logično usledio nastavak i Oteta 2 (Taken 2) koji je takođe imao velikog uspeha na bioskopskim blagajnama. Nakon sličnih uloga u filmovima Non-Stop, Šetnja među grobovima (A Walk Among the Tombstones) i Bezimeni (Unknow) došlo je vreme da se vrati ulozi Bryana Millsa u Taken 3. Ovog puta će mu biti smešteno ubistvo (iz trejlera se vidi čijeg) i biće prinuđen na bekstvo i skidanje ljage sa sebe. Ovog puta su mu negativci oduzeli nešto što ne može više povratiti i za petama će imati i loše i dobre momke. Što se tiče loših momaka, motivacija im sigurno ne nedostaje a po naglasku u govoru i tetovažama možemo zaključiti da su (dežurni) rusi u pitanju. Olivier Megaton se opet vraća franšizi koju je započeo i preuzima palicu od Pierrea Morela koji je režirao drugi deo. Film će koristiti istu uspešnu formulu, ponadajmo se da će biti tu i nekih iznenađenja jer će ovog puta Mills biti suočen i sa nevinim ljudima. Taken 3 izlazi u svetske bioskope početkom januara 2015 a pored Neesona će u filmu glumiti i Famke Janssen, Maggie Grace, Forest Whitaker, Dougray Scott, Sam Spruell, Leland Orser. Ažurirao mega games - 01.Listopad/Oct.2014 u 10:52 |
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2015 u 01:18 |
|
Prevod je najavio Bambula ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2015 u 22:52 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
marlena321
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2015 u 15:53 |
|
Hvala na prijevodu...
|
|
![]() |
|
aleksandar-ilic-ilke
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2017 u 21:13 |
|
Nastavak nastavka, ali drži pažnju. Zanimljivo za gledati.
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 171 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2020 u 14:27 |
|
Odlican film. Forest i Neeson takodje
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2020 u 16:55 |
|
Šta je tu odlično? Prosječno i odlično nisu sinonim. Gledljiv i nedosadan akcić za otić u kino pa se drpati malo s lijevom malo s desnom... Stolicom? Neće se niko buniti. Nakon par dana se čovjek ni ne sjeća o čemu je bio. Lošiji od prva dva, u principu za one koji nisu gledali nijedan pa će sad odguliti cijelu trilogiju, ostali preskočiti jer su kina zatvorena i drpati možete samo sebe. Nije ni to loše, ne kažem da je...
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |