| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
iCarly (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: iCarly (2007)Objavljeno: 22.Rujan/Sep.2014 u 16:50 |
|
iCarly (2007–2012) ![]() Žanr: Komedija, Porodični, Sitcom Trajanje: 109 x 25 min (7 sezona) Država: Amerika Jezik: Engleski Autor: Dan Schneider Uloge: Miranda Cosgrove Jennette McCurdy Nathan Kress Jerry Trainor Noah Munck Američki teen sitcom prikazivan je u mnogobrojnim zemljama, a stekao je popularnost i među starijom publikom. Tehnologiji nastrojeni Freddie je tijekom audicije za školski talent show snimio Carly i njezinu najbolju prijateljicu Sam kako se glupiraju i snimku stavio na Internet, a to im nije rekao. S obzirom da su Carly i Sam postale popularne ubrzo je rođen webcast - iCarly. Dok se suočavaju s tipičnim adolescentskim problemima, Carly, Sam i Freddie otkrivaju kako su postali i online zvijezde, jer njihov show - u kojem ima svega, od natjecanje talenata, recepta, Seriju prevodi MasterM@n |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |