| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bobby Jasoos (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bobby Jasoos (2014)Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2014 u 23:25 |
|
Bobby Jasoos (2014) ![]() IMDb Režija: Samar Shaikh Scenarij: Sanyukta Chawla Žanr: Komedija, Drama Jezik: Urdu, Hindi Država: Indija Trajanje: 121 min Vidya Balan ... Bobby Ali Fazal ... Tasawur ahima A ... Amna Audition 3 Abhishek C ... Sharma Coaching Sukesh Anand ... Sodhi Anupriya ... Afreen Tanvi Azmi ... Kausar Khaala Arjan Bajwa ... Lala Prasad Barve ... Shetty Mlada devojka iz tradicionalne indijske porodice, uprkos žestokom protivljenju svoga oca, po svaku cenu želi da postane detektiv. Posle uspeha sa sitnim problemima koji su više pomoć svojim prijateljima i komšijama dobija prvi "ozbiljniji" posao. Pomoću prirodnog talenta rešava i slučaj nestanka dve devojke i za to biva bogato nagrađena, ali kao što neretko biva situacija se sve više zapetljava i u jednom trenutku je prinuđena da pored gomile komičnih profesionalnih problema počne da se bavi i sopstvenim. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |