| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Prijedlog vezan za ocijenjivanje titlova |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Arij
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Prijedlog vezan za ocijenjivanje titlovaObjavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2014 u 17:17 |
|
Trenutni model ocijenjivanja titlova je da clanovi sa 30+ postova na forumu mogu ocijeniti kvalitetu prevoda, novi clanovi mogu na forumu staviti post sa ocijenom određenog titla.
Moj prijedlog je da se još doda za starije članove koji nisu toliko aktivni na forumu (kao ja) da mogu ocijenjivati titlove. Registrovan sam više od 5 godina i mišljenja sam da članovima koji su duže od 2 godine sa titlovi.com a ne prave nikakve probleme treba da se dozvoli da mogu ocijenjivati titlove. Ukoliko je ekipi zaduženoj za web programiranje stranice potreban savjet kako ovo implementirati u kodu, rado cu pomoci. Drugi nacin da se ovo isto postigne je da stariji clanovi koji imaju želju da ocijenjuju titlove mogu podnjeti prijavu za odobrenje permisija za ocijenjivanje titlova. |
|
![]() |
|
jeje cantiq
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
jedan fašista manje Pridružen: 09.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 1908 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2014 u 17:59 |
|
Trenutni model ocjenjivanja je OK i ne treba ga se mijenjati.
Koliko god ti ne bio aktivan na forumu, ipak možeš ispisati potrebnih 30 postova (što nije puno) nakon kojih ćeš dobiti opciju ocjenjivanja prijevoda. |
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2014 u 10:38 |
|
Kad neko može da odvoji pola minute da skine neki prevod,
može da odvoji i jedan minut da napiše post sa ocenom.
![]() |
|
![]() |
|
Arij
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2014 u 20:49 |
|
Hvala najljepša svima na odgovorima.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |