| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Presuda Aka The Verdict (1977) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Presuda Aka The Verdict (1977)Objavljeno: 12.Kolovoz/Aug.2014 u 21:50 |
|
Presuda (1977) * The Verdict * ![]() IMDb Režija: Trajce Popov Scenarij: Jovo Kamberski Žanr: Drama, Ratni Jezik: Makedonski Država: Jugoslavija Trajanje: 110 min Zarko Radic ... Mitko Angelov Petre Arsovski ... Komesarot Korab Blagoja Corevski ... Komandantot Donski Dragi Kostovski ... Asparuh Savov Djokica Lukarevski ... Vane Meto Jovanovski ... Djorce Ilija Milcin ... Germanec Partizan Angelov napusti front i vlakom ode u posjetu majci koja se je upravo vratila iz zatočeništva. Pri povratku u brigadu proglase ga dezerterom, te ga razoružaju i svežu. Kada partizani pripremaju zasjedu njemačkom konvoju, komesar odluči poslati Angelova u bitku bez oružja da se sam izbori za novu pušku. U bitki Angelov ubije njemačkoh vojinika i tako se dokopa oružja, ali svi partizani stradaju sem njega. Kada se Angelov kao jedini preživjeli vrati u brigadu, nitko mu ne vjeruje te ga opet razoružaju. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |