| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El bonaerense (2002) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El bonaerense (2002)Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2014 u 23:08 |
|
El bonaerense (2002) ![]() Žanr: Drama Trajanje: 105 min Država: Argentina, Čile, Francuska, Holandija Jezik: Španski Režija: Pablo Trapero Scenario: Nicolas Gueilburt, Ricardo Ragendorfer Uloge: Jorge Román ... Zapa Mimí Ardú ... Mabel Darío Levy ... Gallo Hugo Anganuzzi ... Polaco Víctor Hugo Carrizo ... Molinari Film o korupciji u policiji Buenos Airesa i životima onih koji su uključeni u to... Zapa je bravarski šegrt u mirnom i malom gradu u provinciji Buenos Airesa. Nakon što ga gazda Polaco pošalje da otvori sef u nekoj kancelariji, Zapa je sutradan uhapšen kao glavni osumnjičeni za pljačku. Ismael, njegov stric i policajac u penziji, plaća kauciju i šalje ga Buenos Aires gde ga zapošljava u policiji da bi tako "platio za svoj zločin". Radi u policijskom zatvoru, pohađa kurseve, ima ljubavnu aferu sa instruktorkom... Njegov pretpostavljeni Gallo ga uzima pod svoju zaštitu i Zapa počinje da se penje na lestvici korupcije, a "putovanje" kroz političko podzemlje, nameštaljke i mito na kraju ga vodi do ivice nevinosti i konačne konfrontacije sa El Polacom... Prevod uradio Gaca62 Ažurirao bojan969 - 20.Srpanj/Jul.2021 u 12:21 |
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 16:33 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 19:45 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Srpanj/Jul.2021 u 11:39 |
|
Zabavio me je iako ima svakako boljih filmova na temu korupcije. Ovo je pre svega farsa, ludo me podseća što izgledom, što mentalitetom protagonista na ovo naše podneblje, zatucanost, primitivizam, "burazerski" odnos u usponu. Pa još unutar policije 🤭 Iako je snimljen 2002, deluje kao da je iz 1978, očekivao sam da vidim Paju Vujisića, Bekima, Smokija sa zulufima dužim od zvoncara, no to se ipak nije desilo. Svejedno, koliko god me ponegde zabavio, nije mi pružio išta drugačije, zapravo je sve eto bolno poznato, preko glave mi je takvih tema, sistema i ljudi.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |