| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Unbelievers (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Unbelievers (2013)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2014 u 02:05 |
|
The Unbelievers (2013) ![]() IMDb Režija: Gus Holwerda Scenarij: Gus Holwerda Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 77 min Ayaan Hirsi Ali ... Herself Woody Allen ... Himself Richard Dawkins ... Himself Daniel C. Dennett ... Himself Cameron Diaz ... Herself Ricky Gervais ... Himself Sam Harris ... Himself Stephen Hawking ... Himself Werner Herzog ... Himself Eddie Izzard ... Himself Penn Jillette ... Himself Lawrence Krauss ... Himself Cormac McCarthy ... Himself Ian McEwan ... Himself Sarah Silverman ... Herself U dokumentarcu 'The Unbelievers' pratimo ugledne naučnike Richarda Dawkinsa i Lawrencea Kraussa na javnim predavanjima diljem svijeta o važnosti znanosti i razuma na kojima potiču ljude da odbace zastarjeli vjerski i politički motivirani pristup važnim tekućim pitanjima. Težinu njihove poruke blasfemične za neke, herojske za druge nemoguće je ignorirati. U stilu filmova o turnejama rock bandova, dokumentarac prati Dawkinsa i Kraussa dok govore na rasprodanim stadionima i u dvoranama na tri kontinenta. Tu su i razgovori s poznatim osobama koje podržavaju djelovanje tih kontroverznih govornika: Woody Allen, Ricky Gervais, Cameron Diaz, Stephen Hawking, Werner Herzog i drugi. Prevod je uradio: blacx TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |