| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cefurji raus! Aka Chefurs Raus! (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cefurji raus! Aka Chefurs Raus! (2013)Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2014 u 21:24 |
|
Cefurji raus! (2013) * Chefurs Raus! * ![]() IMDb Režija: Goran Vojnovic Scenarij: Goran Vojnovic, prema vlastitom romanu Žanr: Komedija, Obiteljski Jezik: Slovenski, Srpsko-hrvatski Država: Slovenija Trajanje: 100 min Benjamin Krnetic ... Marko Mustafa Nadarevic ... Cica Jernej Sugman ... Trener Dino Hajderovic ... Aco Ivan Pasalic ... Adi Jernej Kogovsek ... Dejan Emir Hadzihafizbegovic ... Radovan Mediha Musliovic ... Ranka Zoran Cvijanovic ... Mirtic Polona Juh ... Sonja Daria Lorenci ... Samira Milan Pavlovic ... Mirsad Film je prema vlastitom romanu i scenariju snimio Goran Vojnovic Glavni junak Marko Đorđić trenira košarkU, pohađa Centar stručnih škola, druži se s prijateljima, živi na Fužinama, ukratko on je 'čefur'. Otac Radovan je ponosan na njega i ne propušta nijednu njegovu košarkašku utakmicu. Marko u šoli nije uspešan, ali Radovanu to ne smeta, jer je uvjeren da će njegov sin jednog dana postati profesionalan košarkaš. Jednog dana Marko odlući prestati trenirati košarku i ne zna kako da to kaže svom ocu. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |