| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bob Roberts (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bob Roberts (1992)Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2014 u 21:21 |
|
Bob Roberts (1992) ![]() IMDb Režija: Tim Robbins Scenarij: Tim Robbins Žanr: Komedija Jezik: Engleski Država: USA, velika Britanija Trajanje: 102 min Tim Robbins ... Bob Roberts Giancarlo Esposito ... Bugs Raplin Alan Rickman ... Lukas Hart III Ray Wise ... Chet MacGregor Brian Murray ... Terry Manchester Gore Vidal ... Senator Brickley Paiste James Spader ... Chuck Marlin Rebecca Jenkins ... Delores Perrigrew Harry Lennix ... Franklin Dockett Bogataš i uspješni pjevač Bob Roberts želi ostvariti i političku karijeru te se kandidira za senatora. Robertsovi politički stavovi su konzervativni i sušta su suprotnost američkim folk pjevačima. Za sve probleme krivi liberale i socijalni program, te se u kampanji protiv demokratskog senatora bori prljavim trikovima. Dok njegovu izbornu kampanju prati britanska filmska ekipa koja snima dokumentarni film o njemu, novinar Bugs Raplin istražuje Robertsovu prošlost i pokušava dokazati da se je obogatio na nezakonit način. Prevod je uradio: donatodibergamo TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |