| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
exe fajla? |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Boris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: exe fajla?Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2003 u 01:27 |
|
Bok,
slijedeći dokument: 98.ROAD TO PERDITION - (branislav -Hrvatski - 11.5.2003 18:13:05) je linkan na: http://titlovi.net/cgi-bin/titlovi/2977-wmplayer.exe moj antivirus ga ne prijavljuje kao bilo što opasno, dodam mu eksenziju txt i ima unutra teksta o windows media playeru ovo-ono, pa pretpostavljam da je nekom greškom fakat neka komponenta wmplaya dospjela u bazu...no, nisam ga pokušao pokrenut :)) u svakom slučaju nije zip, rar ili neka druga kompresija, izvršni je file, pa ako ništa drugo zato jer nije titl, buš ga maknul? Čisto zato da ti ljudi ne vrište... btw, puno fala na odličnoj usluzi i na dizajnu stranica. Ovo drugo mislim ozbiljno, idu mi na qrac sajtovi sa hrpom slika, flasha, i tri click-through- sponzored-by-somesh*t stranice prije nego dođem do onog što trebam... ovo je brzo i efikasno. Pozdravi, Boris... |
|
![]() |
|
administrator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Pridružen: 25.Sijecanj/Jan.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 14388 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2003 u 21:41 |
|
Evo sad sam tek vidio ovaj post.Ljudi su stvarno bezobrazni i stavljaju gluposti na site. Exe datoteka se uspjela provući pri uploadu jer sam se ja zeznio.Ali sad je to sve sređeno i samo rar i zip datoteke su moguće za upload. Hvala na pohvalama. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |