| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
À ton image Aka In Your Image (2004) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: À ton image Aka In Your Image (2004)Objavljeno: 15.Lipanj/Jun.2014 u 22:01 |
|
À ton image (2004) * In Your Image * ![]() IMDb Režija: Aruna Villiers Scenarij: Guillaume Laurant, Franck Philippon Žanr: Drama, Sci-Fi, Triler Jezik: Francuski Država: Francuska Trajanje: 94 min Nastassja Kinski ... Mathilde Christopher Lambert ... Thomas Audrey DeWilder ... Manon Rufus ... Le père de Mathilde Andrzej Seweryn ... Professeur Cardoze Francine Bergé ... La mère de Mathilde Lyès Salem ... Antoine Christian Hecq ... Gaëtan Jeanne Buchard ... Manon (5 ans) Nakon što Mathilde nesretnim slučajem izgubi dijete, više ne može zatrudnijeti. Kada doktor Cardoze predloži teško prihvatljivo rješenje, Thomas pristaje iako je protiv ilegalne zloupotrebe kloniranja ljudi. Mathilde rodi djevojčicu Manon, ali izgleda da se ona razvija u tajanstveno i neobično dijete. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |