| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Deliver Us from Evil (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Deliver Us from Evil (2014)Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2014 u 20:45 |
Žanr: Krimi, Horor, Triler Trajanje: 118 min Zemlja: SAD Režija: Scott Derrickson Scenario: Scott Derrickson, Paul Harris Boardman Glavne uloge: Eric Bana ... Ralph Sarchie Édgar Ramírez ... Mendoza Olivia Munn ... Jen Sarchie Sean Harris ... Santino Joel McHale ... Butler Opis: U filmu “Spasi nas od zla“ njujorški policajac Ralf Serči (Erik Bana) počinje da se bori sa svojim ličnim problemima i pitanjima, dok istražuje uznemirujući, brutalan i neobjašnjiv zločin. Kako bi se izborio sa zastrašujućom demonskom silom, koja zaposjeda i teroriše cijeli grad, udružuje se sa nekonvencionalnim sveštenikom (Edgar Ramirez), školovanim i obučenim za slučajeve istjerivanja đavola. Radnja filma inspirisana je knjigom u kojoj su opisani detalji Serčievog iskustva, koje ledi krv u žilama. Izvor: cineplexx.me |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2014 u 22:55 |
|
Prevod je najavila MajaG72 ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 23:38 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |