| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Highway (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Highway (2014)Objavljeno: 31.Svibanj/May.2014 u 21:44 |
|
Highway (2014) ![]() IMDb Režija: Imtiaz Ali Scenarij: Imtiaz Ali Žanr: Drama, Romansa Jezik: Hindi, Engleski Država: Indija Trajanje: 133 min Alia Bhatt ... Veera Tripathi Randeep Hooda ... Mahabir Bhati Durgesh Kumar ... Aadoo Pradeep Nagar ... Tonk Saharsh Kumar Shukla ... Goru Hemanth Mahaur ... Kasana Mlada gradska djevojka, puna života, vozi se autocestom sa svojim zaručnikom za kojeg se treba udati za nekoliko dana. Njezina sreća se ruši jer ju otmu i njezin život više nikada neće biti isti. Njen otac, bogati industrijalac ne želi platiti odkupninu za nju, ali vođa otmičara ne odustaje od svog plana i ne pušta je na slobodu. Vremenom stvara prisnu vezu sa otmičarom i iako je zarobljena po prvi put u životu se osjeća slobodnom. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |