| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
?Quién mató a Bambi? Aka Who Killed Bambi? (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ?Quién mató a Bambi? Aka Who Killed Bambi? (2013)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2014 u 19:05 |
|
¿Quién mató a Bambi? (2013) * Who Killed Bambi? * ![]() IMDb Režija: Santi Amodeo Scenarij: Tony Dalton, Kristoff Žanr: Komedija Jezik: Španski Država: Španija Trajanje: 89 min Clara Lago ... Mati Quim Gutiérrez ... David Carmina Barrios ... Tere Julián Villagrán ... Mudo Úrsula Corberó ... Paula Ernesto Alterio ... Edu Pedro Mari Sánchez ... Padre de Paula Dva mlada čovjeka pronađu u prtljažniku svog automobila onesviješenog, polugolog šefa kompanije u kojoj rade, te ujedno budućega tasta jednoga od njih. Ne znajući kako se je on uopće završiou prtljažniku i da se ne uvale u nevolje, odluče ga neopaženo vratiti kući. Plan će im osujetiti par otmičara koji su nizom nesretnih slučajnosti, želeći oteti njihovog šefa, oteli zapravo oca jednoga od njih. Prevod je najavila: crazy555 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Svibanj/May.2014 u 01:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |