| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Viy Aka Forbidden Empire (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Viy Aka Forbidden Empire (2014)Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2014 u 14:57 |
|
Viy (2014) * Viy 3D aka Viy. The Return * ![]() IMDb Režija: Oleg Stepchenko Scenarij: Aleksandr Karpov, prema djelu Nikolaija Gogola Žanr: Avantura, Fantazija, Misterij, Triler Jezik: Ruski, Engleski Država: Rusija, Ukrajina, Čehoslovačka, Njemačka, Velika Britanija Trajanje: 127 min Viktor Bychkov ... Kuznets Emma Cerná ... Ganna Aleksey Chadov ... Petrus Anna Churina ... Miss Dedli Charles Dance ... Lord Dedli Agnia Ditkovskite ... Nastusya Jason Flemyng ... Dzhonatan Grin Anatoliy Gushchin ... Gorobets Igor Jijikine ... Dorosh Aleksandr Karpov ... Panas Ivan Mokhovikov ... Khalyava Aleksey Ogurtsov ... Spirid Aleksey Petrukhin ... Khoma Nina Ruslanova ... Zhena Yavtukha Film je snimljen prema kratkoj priči 'Viy' iz 1835 g.ruskog pisca Nikolai Gogola. U ranom 18 stoljeću, kartograf Dzhonatan Grin krene na naučno putovanje iz Evrope prema istoku, kroz Transilvaniju, preko Karpata gdje u magli naiđe na malo selo u neprohodnoj šumi. Selo djeluje ukleto, ljudi koji tamo žive ne liče ni na jedne sa kojima se je do tada susretao na svojim putovanjima. Seljani su iskopali duboki kanal oko sela da se zaštite od ostaka svijeta, misleći da ih kanal može zaštititi od zla, ne sluteći da se je zlo već naselilo u njihovim dušama. Prevod je uradio: tplc TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |