| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Too Fast to Race (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Too Fast to Race (2003)Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2014 u 20:39 |
|
Too Fast to Race (2003) ![]() Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 65 min Dokumentrani film o usponu i padu reli takmičanja grupe B, kao i istorijatu reli vožnje i takmičanja. Grupa B je oblik takmičenja koji je uveden 1982. godine od strane FIA , kao zamena za dotadašnju Grupu 4 i Grupu 5. Propisi Grupe B u sezoni 1982. godine su dozvoljavali skoro neograničenu moć, uz samo nekoliko ogranjičenja. Grupa B je ‘stvorila’ neke od najbržih reli automobila ikada i često se naziva zlatno doba relija. Međutim, zbog niza velikih nesreća , a naročito posle pogibije Henrija Toivonena i njegovog suvozača na reli takmičenju na Korzici, 1986. godine FIA isljučuje ovu klasu iz takmičenja. U filmu možete da vidite snimke najopasnijih i najbržih reli vožnji grupe B 80-tih godina. Prevod je uradio: Vladika TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |