| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ahí va el diablo Aka Here Comes the Devil (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ahí va el diablo Aka Here Comes the Devil (2012)Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2014 u 19:58 |
|
Ahí va el diablo (2012) * Here Comes the Devil * ![]() IMDb Režija: Adrián García Bogliano Scenarij: Adrián García Bogliano Žanr: Horor, Triler Jezik: Španski Država: Meksiko, USA Trajanje: 97 min Francisco Barreiro ... Felix Laura Caro ... Sol Alan Martinez ... Adolfo Michele Garcia ... Sara David Arturo Cabezud ... Lucio Enrique Saint-Martin ... Encargado gasolinera Michele Estrada ... Doctora Jessica Iris ... Sandra Dana Dorel ... Abril Mladi bračni par gubi svoju djecu dok su na obiteljskom putovanju u blizini pećina u Tijuani. Djeca se na kraju pojave bez objašnjenja, ali ubrzo postaje jasno da oni nisu ono što su bili, nešto zastrašujuće ih je promijenilo. Prevod je uradio: vincetic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |