| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kanzo sensei aka Dr. Akagi (1998) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kanzo sensei aka Dr. Akagi (1998)Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2014 u 19:44 |
|
Kanzo sensei (1998) * Dr. Akagi * ![]() IMDb Režija: Shôhei Imamura Scenarij: Shôhei Imamura, prema romanu Ango Sakaguchi Žanr: Komedija, Drama, Istorijski, Ratni Jezik: Japanski, Njemački Država: Japan, Francuska Trajanje: 129 min Akira Emoto ... Dr. Fuu Akagi Kumiko Asô ... Sonoko Juro Kara ... Umemoto Masanori Sera ... Toriumi Jacques Gamblin ... Piet Keiko Matsuzaka ... Tomiko Misa Shimizu ... Gin Yukiya Kitamura ... Sankichi Masato Yamada ... Masuyo Tomorowo Taguchi ... Nosaka Masatô Ibu ... Ikeda Za vrijeme Drugog svjetskog rata, Dr. Akagi, liječnik sa otoka Seto vodi križarski ratprotiv hepatitisa, te postaje poznat pod nadimkom 'Gospodin Jetra'. Njegova fanatična kampanja dovede ga u sukob sa japanskom vojskom. NAGRADE: Film je dobitnik 9 nagrada i 10 nominacija Prevod je uradio: Aleksandar Simic TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |