| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Suzumiya Haruhi No Shôshitsu Aka The Disappearance Of Haruhi Suzumiya (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kostap5
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 317 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Suzumiya Haruhi No Shôshitsu Aka The Disappearance Of Haruhi Suzumiya (2010)Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2014 u 19:31 |
|
The Disappearance Of Haruhi Suzumiya (2010) Suzumiya Haruhi No Shôshitsu (Originalni naziv) ![]() Žanr: Anime, Drama, Komedija Trajanje: 163 min Država: Japan Jezik: Japanski Režija: Ishihara Tatsuya, Yasuhiro Takemoto Scenario: Nagaru Tanigawa, Fumihiko Shimo Uloge/Glasovi: Kyon..........Sugita Tomokazu Nagato Yuki..........Chihara Minori Suzumiya Haruhi..........Hirano Aya Asahina Mikuru..........Gotou Yuuko Koizumi Itsuki..........Ono Daisuke Sredinom decembra, vođa spasilačke brigade, Haruhi Suzumija, najavljuje Božićnu proslavu koja će biti održana u njihovoj učionici. Svi članovi brigade, Kjon, Nagato, Mikuru i Itsuki, daju sve od sebe kako bi nabavili sve kostime i ukrase potrebne za ukrašavanje prostorije u kojoj se nalazi njihova sekcija. Jednog jutra, Kjon dolazi u školu i saznaje da su svi njegovi prijatelji nestali, kao da nikad nisu ni postojali. Autor titla: Kostap5 Ažurirao Kostap5 - 13.Lipanj/Jun.2015 u 14:55 |
|
|
[URL=http://kostap5.ucoz.com/" rel="nofollow][IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/26ee7d05-3fea-4f5d-8fe8-320e8d368da0.png1][/URL]
|
|
![]() |
|
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2016 u 10:39 |
|
Planirao sam da ga gledam, pripremio sve, ali me odvratilo predugo trajanje i obrisao sam ga. Međutim, sutradan me mnogo zainteresovalo kako je nestala i da li se pojavila pa sam vratio anime iz kante i odgledao...
Nisam se pokajao, odličan je. Pogledaću i seriju, iako sam trebao pre filma jer je povezano.Ispostavilo se da nestanak nije glavna priča... Najjače je bilo kad su prošlost i budućnost postale sadašnjost.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |