| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Clair de femme Aka Womanlight (1979) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Clair de femme Aka Womanlight (1979)Objavljeno: 24.Ožujak/Mar.2014 u 23:19 |
|
Clair de femme (1979) * Womanlight * ![]() IMDb Režija: Costa-Gavras Scenarij: Costa-Gavras, prema romanu Romaina Garya Žanr: Drama Jezik: Francuski Država: Francuska, Italija, Zapadna Njemačka Trajanje: 98 min Yves Montand ... Michel Follin Romy Schneider ... Lydia Tovalski Romolo Valli ... Galba Lila Kedrova ... Sonia Tovalski Heinz Bennent ... Georges Roberto Benigni ... Le barman du Clapsy's Dieter Schidor ... Sven Svensson Catherine Allégret ... La prostituée François Perrot ... Alain Daniel Mesguich ... Commissaire Curbec Gabriel Jabbour ... Sacha Michelova žena je neizlječivo je bolesna. Na dan kada su se dogovorili da će ona uraditi samoubistvo, Michael bi trebao napustiti Francusku, ali se nikako ne može prisiliti da ode. Sasvim slučajno upozna Lydiu, ženu koja je u prometnoj nesreći prije godinu dana izgubila kćerku, a muž joj je dobio tešku povredu glave. NAGRADE: 1980 - César Awards, France Costa-Gavras, dobitnik nagrade za najbolji film i nominacija za najbolju režiju Pierre Gamet, dobitnik nagrade za najbolji zvuk Romy Schneider, nominacija za najbolju glumicu Prevod je najavio: Svetofil |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2014 u 15:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |