| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Lonely Passion of Judith Hearne (1987) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Lonely Passion of Judith Hearne (1987)Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2014 u 20:10 |
|
The Lonely Passion of Judith Hearne (1987) ![]() IMDb Režija: Jack Clayton Scenarij: Peter Nelson, prema romanu Briana Moora Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 116 min Maggie Smith ... Judith Hearne Bob Hoskins ... James Madden Wendy Hiller ... Aunt D'Arcy Marie Kean ... Mrs. Rice Ian McNeice ... Bernard Rice Alan Devlin ... Father Quigley Rudi Davies ... Mary Prunella Scales ... Moira O'Neill Aine Ni Mhuiri ... Edie Marinan Sheila Reid ... Miss Friel Niall Buggy ... Mr. Lenehan Kate Binchy ... Sister Ignatius Martina Stanley ... Sister Mary-Paul Učiteljica klavira, usjedjelica Judith Hearne je sredovječna žena koja živi u Dublinu i iako je stidljiva, Judith čezne za svojim novim susjedom Jamesom. James, misleći da Judith ima novca odluči joj se udvarati, a Judith nesvjesna njegovog motiva, prihvata ideju da je konačno našla ljubav. No uskoro Judith izgubi sve iluzije što je dovede do problema sa alkoholom, ali i potpuno nove neočekivane ljubavi. NAGRADE: 1989 - BAFTA Awards Maggie Smith, dobitnica nagrade za najbolju glumicu 1989 - USC Scripter Award Peter Nelson, Brian Moore, nominacija za najbolji scenarij Prevod je uradio: Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |