| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Vrazda ing. Certa Aka Killing the Devil (1970) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Vrazda ing. Certa Aka Killing the Devil (1970)Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2014 u 14:18 |
|
Vrazda ing. Certa (1970) * Killing the Devil * ![]() IMDb Režija: Ester Krumbachová Scenarij: Ester Krumbachová Žanr: Komedija, Fantazija Jezik: Češki Država: Čehoslovačka Trajanje: 77 min Jirina Bohdalová ... Ona Vladimír Mensík ... Ing. Cert Ljuba Hermanová ... Miriam Helena Ruzicková ... Wise woman Komedija sa primjesom bajke o ženi koja se želi udati, i gospodinu Ing. Certu koji nije zainteresiran za strastvenu, ali i pomalo u godinama gospođicu, osim za njenu dobru kuhinju. Gospodin Ing. Cert je naime veliki žderonja. Prevod je uradio: Svetofil TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |