| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cuban Fury (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cuban Fury (2014)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2014 u 11:06 |
Žanr: Komedija Trajanje: 98 min Zemlja: Velika Britanija Režija: James Griffiths Scenario: Jon Brown Glavne uloge: Nick Frost ... Bruce Rashida Jones ... Julia Chris O'Dowd ... Drew Olivia Colman ... Sam Ian McShane ... Ron Wendi McLendon-Covey ... Carly Radnja: Godine 1987. Brus je postao tinejdžerski šampion Velike Britanije u plesanju salse. Ali, bizarni incident na ulici uništio mu je samopouzdanje i odveo ga drugim putem u život! 22 godine kasnije, on radi kancelarijski posao, nevoljena je osoba, ogrezla u samosažaljenje i - potpuno van forme! Jedinu nadu u životu predstavlja mu to što se ludo zaljubi u novu šeficu Amerikanku Džuliju. Ona je pametna, duhovita i lepa, ali i nedodirljiva! Džulija i sama ima problema, i ludo je zaljubljena u Drjua, alfa-mužjaka i večitog napaljenka, Brusovog kolegu s posla. Nazire se "sukob interesa" unutar firme, a jedini način da Brus pobedi jeste da ponovo otkrije svoje umeće plesanja! izvor: filmovanje |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2014 u 17:59 |
|
Prevod je najavio Arbok ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2014 u 22:55 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |