| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Great Train Robbery (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Great Train Robbery (2013)Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2014 u 14:17 |
|
The Great Train Robbery (2013) ![]() IMDb Režija: Julian Jarrold, James Strong Scenarij: Chris Chibnall Žanr: Biografija, Drama Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 180 min / 2 epizode / 1 sezona Robert Glenister ... DI Frank Williams (2 episodes, 2013) Jack Roth ... Charlie Wilson (2 episodes, 2013) Paul Anderson ... Gordon Goody (2 episodes, 2013) Luke Evans ... Bruce Reynolds (2 episodes, 2013) Nicholas Murchie ... Roger Cordrey (2 episodes, 2013) Martin Compston ... Roy James (2 episodes, 2013) Del Synnott ... Brian Field (2 episodes, 2013) Bethany Muir ... Franny Reynolds (2 episodes, 2013) Eric Hulme ... Jack Mills (2 episodes, 2013) Film je snimljen prema istinitom događaju, velikoj pljačka vlaka 8. augusta 1963 godine. 'Velika pljačka vlaka' je televizijski film u dva dijela, koji je prvi put emitiran na BBC One 18. i 19. decembra 2013. Priča o pljaćki je ispričana iz dvije različite perspektive: 1.A Robber's Tale - Priča pljačkaša Prva epizoda je ispričana iz perspektive pljačkaša, fokusirana je na razdoblje između studenog 1962 g. i nakon pljačke 8. kolovoz 1963. Vođa pljačkaša, Bruce Reynolds okupi na londonskom aerodromu Heathrow grupu ljudi kako bi opljačkali vlak Royal Mail između Glasgowa i Londona. 2.A Copper's Tale - Policijska priča Druga epizoda je ispričana iz perspektive policije i počinje u ranim jutranjim satima 8. augusta 1963. g. nakon što je pljačka vlaka završena. Formiran je tim od šest najboljih policajaca iz Scotland Yarda, na čelu sa DCS Tommyjem Butlerom za rješavanje slučaja. Prevode je najavio Sodom |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Ožujak/Mar.2014 u 15:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |