| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Jewels Aka Danielle Steel's 'Jewels' (1992) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Jewels Aka Danielle Steel's 'Jewels' (1992)Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 18:52 |
|
Jewels (1992) * Danielle Steel's 'Jewels' * ![]() IMDb Režija: Roger Young Scenarij: Shelley List Žanr: Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 241 min Annette O'Toole ... Sarah Thompson Whitfield Anthony Andrews ... William Whitfield Jürgen Prochnow ... Joachim von Mannheim Corinne Touzet ... Emanuelle Sheila Gish ... Victoria Thompson Simon Oates ... Edward Thompson Robert Wagner ... Charles Davenport Bradley Cole ... Freddie Van Deering Ursula Howells ... The Duchess Geoffrey Whitehead ... King George Arthur Cox ... Sir Harcourt Griffiths Josiane Peiffer ... Mrs. Goldman Mlada amerikanka Sarah Thompson upozna U Engleskoj vojvodu Williama Whitfielda za kojeg se ubrzo uda i osnuje obitelj u dvorcu u Francuskoj. Drugi svjetski rat prekine njihovu idilu i promjeni im budućnost. Poslije rata pomažu obiteljima otkupljujući njihov nakit i otvore uspješnu zlatarnu. Usprkos uspjehu, pojave se problemi, dolaze nove generacije... TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |