| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Terminator 3: Rise of the Machines (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Terminator 3: Rise of the Machines (2003)Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 17:16 |
Žanr: Akcija, Sci-Fi, Triler Trajanje: 109 min Zemlja: SAD, Njemačka, Engleska Režija: Jonathan Mostow Scenario: Michael Ferris, John D. Brancato Glavne uloge: Arnold Schwarzenegger ... Terminator Nick Stahl ... John Connor Claire Danes ... Kate Brewster Kristanna Loken ... T-X David Andrews ... Robert Brewster Mark Famiglietti ... Scott Petersen Prošla je cela decenija od kada je Džon Konor (Nik Stal) pomogao da se čovečanstvo spase od masovnog istrebljenja. Sada Konor živi kao beskućnik, bez novca i posla; ne postoji nikakav trag o njegovom postojanju. Skajnet - visokorazvijena mreža mašina koja je već jednom pokušala da ga ubije i povede rat protiv čovečanstva - ne može da mu uđe u trag. Tako je sve dok se iz senke budućnosti ne pojavi T-X (Kristana Loken), Skajnetov najsofisticiraniji kiborg, kako bi obavio posao koji njegov prethodnik T-1000 nije završio. Ta mašina je nemilosrdna isto toliko koliko je lep njen ljudski oblik. Konorova jedina nada za spas je Terminator (Arnold Švarceneger), njegov davni misteriozni ubica. Zajedno moraju pobediti superiornu T-X i sprečiti sudnji dan, ili se suočiti s apokalipsom i nestankom civilizacije koju znamo. izvor: port.rs |
|
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 01:13 |
|
Evo pade repriza.Uporedi li se sa 1. i 2. ovo je debilno los film.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 10:37 |
|
Pa ako Kameron već nije koscenarista i režiser, pa i ovo mi je prihvatljivo, možda i Salvation, nakon toga nije , ne vidim kuda vodi, isto važi i za serije. Moje mišljenje. Pokušao sam da repriziram, ali mi se nije svidelo, nije išlo, Dark Fate nisam ni želeo da gledam, opet kažem da jako volim prvi i drugi deo.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 10:58 |
|
Volim treći deo, naravno da je neuporediv sa prethodna dva, no posmatrano zasebno, kao film za sebe, pa ma koliko se nametalo poređenje, zapravo (meni) itekako funkcioniše. Negativac u formi Lokenove mi nije dovoljno ubedljiv (šta će mu rod, to je mašina) ali mi se dopao deo ambijenta filma, kao i odnos među likovima, Claire Danes i Nick Stahl su mi simpatični kao par, tu je i nešto kadrova koje volim, sa kovčegom, sa eksplozijom u sred pustinje, kao i na početku, kada Stahl krstari drumom bežeći od sebe, prošlosti, budućnosti, zakona, dopao mi se takav lik, kao i samo finale, način na koji je "nasamaren" i kako je gurnut u svoju kao sudbinu koja ga čeka. Ništa od toga nije bilo ni odveć potrebno, svakako ni bitno za čitav taj Terminator univerzum, no sa obzirom na to da je tu bio da bi se nahvatalo još love, zapravo je mnogo bolji od svega čemu će sirota franšiza potom biti izložena, makar je bilo kakvog-takvog truda upravo oko likova i ambijenta. Meni, kažem uprkos manama, nije bilo teško da zavolim i ovaj film.
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2024 u 19:51 |
|
Svarci i ona mackica terminatorka, losi."Ljudski" duo glavnih uloga iritantan do bola.Posmatram ga kao deo fransize.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |