| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Better Living Through Chemistry (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Better Living Through Chemistry (2014)Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2014 u 22:27 |
Premijera: 14.03.2014 Žanr: Komedija, Drama Zemlja: SAD Režija: Geoff Moore, David Posamentier Scenario: Geoff Moore, David Posamentier Glavne uloge: Olivia Wilde ... Elizabeth Roberts Michelle Monaghan ... Kara Varney Sam Rockwell ... Douglas Varney Ben Schwartz ... Noah Julisita Salcedo ... Bike Race Spectator Peter Jacobson ... Dr. Roth Ken Howard ... Walter Bishop Radnja: Život povučenog farmaceuta menja se iz korena kada počinje aferu sa ženom-mušterijom. Nakon što ga ona uvode u svet prepun seksa i ostalog uživanja, korišćenjem prepisanih lekova i droga, stvari postaju mnogo opasnije kad počnu da zajedno planiraju ubistvo njenog muža... izvor: filmovanje.com |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2014 u 21:52 |
|
Prevod je najavio Butch Coolidge ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2014 u 00:33 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |